SPROSZKOWANE PRODUKTY JAJECZNE

- jajko w proszku
Pasteryzowane jaja kurze - suszone metodą rozpyłową.
Zastosowanie:
Produkt przeznaczony do produkcji: pieczywa, makaronu, majonezów, sosów, ciast, pasztetów,
wyrobów garmażeryjnych, panierek i innych.

- żółtko w proszku
Pasteryzowane żółtko jaja kurzego - suszone metodą rozpyłową.
Zastosowanie:
Produkt przeznaczony do produkcji: majonezów, dressingów, sosów, pieczywa, ciast kruchych,
alkoholi kremowych i innych.


TŁUSZCZE ZWIERZĘCE TOPIONE KATEGORII 3

- do celów paszowych
- do celów technicznych


MIĘSO DROBIOWE

- kurczak (udko, filet, skrzydło, wątróbki, serce, żołądki)
- indyk (udo, podudzie, filet, skrzydło, wątróbki, serce, żołądki)

Dysponujemy własnym, specjalistycznym transportem:
- chłodnie
- cysterny

Prowadzimy również skup surowych tłuszczów zwierzęcych.

Strona główna | O firmie | Oferta | Kontakt i lokalizacja
© Firma Handlowo Usługowa "MATEX" Import-Export. Realizacja: Verakom