SPROSZKOWANE PRODUKTY JAJECZNE
- jajko w proszku Pasteryzowane jaja kurze - suszone metodą rozpyłową. Zastosowanie: Produkt przeznaczony do produkcji: pieczywa, makaronu, majonezów, sosów, ciast, pasztetów, wyrobów garmażeryjnych, panierek i innych.
- żółtko w proszku Pasteryzowane żółtko jaja kurzego - suszone metodą rozpyłową. Zastosowanie: Produkt przeznaczony do produkcji: majonezów, dressingów, sosów, pieczywa, ciast kruchych, alkoholi kremowych i innych.
TŁUSZCZE ZWIERZĘCE TOPIONE KATEGORII 3
- do celów paszowych - do celów technicznych
MIĘSO DROBIOWE
- kurczak (udko, filet, skrzydło, wątróbki, serce, żołądki) - indyk (udo, podudzie, filet, skrzydło, wątróbki, serce, żołądki)
Dysponujemy własnym, specjalistycznym transportem: - chłodnie - cysterny
Prowadzimy również skup surowych tłuszczów zwierzęcych.
|
|